dijous, 23 de maig del 2013

EN 'NONA' I ELS NOSTRES GEGANTS: UNA CRÒNICA


El passat dissabte 18 de maig van tenir lloc dos actes públics que formen part del programa de commemoració del 25è aniversari dels Gegants de l'ACF. Estem parlant de la taula rodona «En Nona i els nostres gegants» en què vam evocar la figura de Josep Cardona Nona, constructor dels nostres gegants, i de l'exposició que té el mateix títol i que es pot visitar, fins al 2 de juny, a les sales del Palau Falguera.

Tots dos actes van ser força emotius, sobretot per als familiars d'en Nona, i van comptar amb la presència d'alguns dels seus amics, com ara Jaume Bernadet i Rita Jin Hua Kuan, del grup teatral Els Comediants, que van prendre part en la taula rodona esmentada

També hi van prendre part «virtualment» Jaume M. Mateu, conegut com a Tortell Poltrona, el periodista radiofònic Jordi Tardà i la seva dona, Rosa M. Masferrer, mitjançant dues entrevistes enregistrades en vídeo.

Vet aquí les dues entrevistes, editades per Joan Lorenzo.





Alguns mitjans de comunicació se'n van fer ressò, com ara Fetasantfeliu, amb aquesta crònica.

El fotògraf local Marc Rius va fer un reportatge fotogràfic, que podeu consultar on-line aquí i aquí.

Recordeu que les activitats de commemoració del 25è aniversari del Gegants de l'ACF continuen, i els dies 25 i 26 de maig es realitzarà un seguit d'activitats adreçades als més joves de la nostra ciutat, el dissabte a la tarda, i la Trobada Nacional de Gegants Nona, el diumenge al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada